Pošljite povpraševanje

Kdo smo in kam gremo

Z vami že več kot 25 let 

Najboljše rešitve vam nudimo že od leta 1990. Smo v samem vrhu zastopnikov za prestižne in kakovostne znamke orodij in ostale opreme za mehanike, ličarje, kleparje in ostale mojstre. Zagotavljamo vam tehnično dovršene rešitve, visoko kvaliteto in cenovno konkurenčnost. 

Imamo široko ponudbo orodja in opreme priznanih dobaviteljev. Delavnico vam opremimo v celoti: imamo tehnično in tehnološko dovršeno ponudbo po konkurenčnih cenah. Naša posebnost je, da vam pri nakupu tudi strokovno svetujemo saj želimo, da izberete najboljše. 

Pri izbiri prodajnega programa smo vedno pozorni tudi na ekološki vidik in se odločamo za proizvajalce, ki izbirajo ekološko primerne materiale. Tako našim kupcem zagotavljamo zdravje in dobro počutje. 

Vemo, da je uspešna prihodnost podjetja odvisna tudi od izpopolnjevanja kadrov ter sledenja trendom, najsodobnejšim rešitvam in splošnemu napredku, zato našo ekipo ves čas izobražujemo. Na podlagi novo pridobljenih znanj osvežujemo in dopolnjujemo tudi naš prodajni program.


Vizija 

Naša vizija je biti podjetje, ki strankam na vseh področjih zagotavlja najsodobnejše ter okolju in človeku prijazne rešitve. Želimo ostati podjetje, ki mu stranke po vsej Sloveniji zaupajo zaradi strokovne usluge ter kakovosti, tehnološke dovršenosti izdelkov in široke ponudbe inovativnih ter renomiranih izdelkov svetovno znanih proizvajalcev.